AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakal uzattığını görmek

Kahve falında sakal uzattığını görmek

Kahve falında sakal uzattığını görmek herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, verilen emeğin boşa gideceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sakal uzattığını gördüyseniz:

  • Aranızdan birisi sadık olmayabilir ya da dürüst davranmıyor olabilir, geleceğinizi düşünerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında sakal uzattığını görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında birinin sakal uzattığını görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara uzatmak kötü halinden eser kalmayacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında gül uzatmak sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında bayan uzvu görmek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına işarettir.

Kahve falında tuvalete saç uzatmak eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, atılım yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocanın uzvunu görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakları uzatmak ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir