AnaSayfa / Genel / Kahve falında verilen parayı kabul etmemek

Kahve falında verilen parayı kabul etmemek

Kahve falında verilen parayı kabul etmemek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, yüzünün güleceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine yorulur.

Kahve falında verilen parayı kabul etmemek gördüyseniz:

  • Seyahatler, kurslar, satış pazarlama, bilişim, yaratıcı işler hepsinde başarılı olabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında verilen parayı kabul etmemek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, borçlarının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında verilen hediyeyi kabul etmemek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parayı kabul etmemek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında para kabul etmemek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine alamet eder.

Kahve falında iş teklifini kabul etmemek işlerinin düşeceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında misafir kabul etmemek daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında duanın kabul edildiğini görmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hediyeyi kabul etmemek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir