AnaSayfa / Genel / Kahve falında parayı kabul etmemek

Kahve falında parayı kabul etmemek

Kahve falında parayı kabul etmemek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, büyük bir makama geleceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, ticaretin önünün açılacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parayı kabul etmemek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sosyal ilişkileriniz sırasında tanışacağınız bir erkekle hoş bir macera başlatabilirsiniz.

Kahve falında parayı kabul etmemek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında para kabul etmemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında verilen parayı kabul etmemek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, işlerinde çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evlilik teklifini kabul etmemek kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına delalet eder.

Kahve falında verilen hediyeyi kabul etmemek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında hediye kabul etmemek büyük sorunların çözüme kavuşacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hediyeyi kabul etmemek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işe kabul edilmemek çok daha mutlu olunacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir