AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş teklifini kabul etmemek

Kahve falında iş teklifini kabul etmemek

Kahve falında iş teklifini kabul etmemek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, düşmanlarını alt edeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iş teklifini kabul etmemek gördüyseniz:

  • Baş dönmesi halsizlik gibi şikayetleriniz olabilir.

Kahve falında iş teklifini kabul etmemek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında iş teklifini kabul etmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına işarettir.

Kahve falında evlilik teklifini kabul etmemek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalettir.

Kahve falında işe kabul edilmemek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işe kabul edilmek maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında evlilik teklifini kabul etmek adının ülke dışında yayılacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında evlilik teklifi kabul etmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında teklif kabul etmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir