AnaSayfa / Genel / Kahve falında para kabul etmemek

Kahve falında para kabul etmemek

Kahve falında para kabul etmemek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, emellere ulaşılacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında para kabul etmemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda karşınızdaki kişiler fazla anlayışlı değiller.

Kahve falında parayı kabul etmemek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında para kabul etmemek kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında verilen parayı kabul etmemek kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hediyeyi kabul etmemek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında kabul edilmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında işe kabul edilmek sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında misafir kabul etmemek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında verilen hediyeyi kabul etmemek rızkının kesileceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir