AnaSayfa / Genel / Kahve falında duanın kabul edildiğini görmek

Kahve falında duanın kabul edildiğini görmek

Kahve falında duanın kabul edildiğini görmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine tabir olunur.

Kahve falında duanın kabul edildiğini gördüyseniz:

  • Şimdi doğru anlayıp anlamadıklarını merak ediyor olabilirsiniz.

Kahve falında duanın kabul edildiğini görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duanın kabul olduğunu görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında duasının kabul olduğunu görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında duaların kabul olduğunu görmek kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında duasının kabul olmadığını görmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına yorulur.

Kahve falında duanın kabul olmadığını görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duanın kabul olmasını görmek aile hayatının bozulacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dualarının kabul olduğunu görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir