AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafir kabul etmemek

Kahve falında misafir kabul etmemek

Kahve falında misafir kabul etmemek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kazancın sürekli artacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında misafir kabul etmemek gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumalı, tartışmalı ortamlardan, gergin kişilerden veya sorun yaratabilecek olaylardan uzak durmalısınız.

Kahve falında misafir kabul etmemek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında parayı kabul etmemek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evlilik teklifini kabul etmemek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iş teklifini kabul etmemek tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında hediye kabul etmemek uzun süre kendini toparlayamayacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında işe kabul edilmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına delalettir.

Kahve falında verilen parayı kabul etmemek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında duanın kabul edildiğini görmek bolluğun ve bereketin artacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir