AnaSayfa / Genel / Kahve falında hediyeyi kabul etmemek

Kahve falında hediyeyi kabul etmemek

Kahve falında hediyeyi kabul etmemek kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına işarettir.

Kahve falında hediyeyi kabul etmemek gördüyseniz:

  • Alacağınız bir haber sizi işiniz hakkında endişelendirebilir Hemen paniğe kapılmayın.

Kahve falında verilen hediyeyi kabul etmemek fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hediyeyi kabul etmemek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hediye kabul etmemek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına inanılır.

Kahve falında hediye kabul etmek iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine yorulur.

Kahve falında evlilik teklifini kabul etmemek tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında verilen parayı kabul etmemek çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına yorulur.

Kahve falında iş teklifini kabul etmemek büyük sorunlarla boğuşulacağına, prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında parayı kabul etmemek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir