AnaSayfa / Genel / Kahve falında verilen hediyeyi kabul etmemek

Kahve falında verilen hediyeyi kabul etmemek

Kahve falında verilen hediyeyi kabul etmemek hayallerine kavuşacağına, makamından olacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, kısmetinin hep açık olacağına delalettir.

Kahve falında verilen hediyeyi kabul etmemek gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen kişilere aldırmayın.

Kahve falında verilen hediyeyi kabul etmemek hayatının tamamen altüst olacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında verilen parayı kabul etmemek üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, hayırlı bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında hediyeyi kabul etmemek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında hediye kabul etmemek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında hediye kabul etmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine yorulur.

Kahve falında misafir kabul etmemek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında duanın kabul edildiğini görmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına işarettir.

Kahve falında kabul edilmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir