AnaSayfa / Genel / Kahve falında hediye kabul etmek

Kahve falında hediye kabul etmek

Kahve falında hediye kabul etmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, zahmete düşeceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hediye kabul etmek gördüyseniz:

  • İlişkilerin reformize olması gerekiyor.

Kahve falında verilen hediyeyi kabul etmemek zenginliğin kapılarının açılacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında hediye kabul etmemek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına alamet eder.

Kahve falında hediye kabul etmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hediyeyi kabul etmemek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında duanın kabul edildiğini görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında para kabul etmemek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duanın kabul olduğunu görmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına alamet eder.

Kahve falında duasının kabul olduğunu görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir