AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabul edilmek

Kahve falında kabul edilmek

Kahve falında kabul edilmek parasının pul, malının da hiç olacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine delalettir.

Kahve falında kabul edilmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları ele alırken hararetle tartışmak yerine, daha kibar bir yol tercih ederseniz daha fazla sonuç alabilirsiniz.

Kahve falında para kabul etmemek başına türlü işler geleceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında hediyeyi kabul etmemek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında kabul edilmek başkalarının malına göz dikeceğine, düşmanlarını alt edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işe kabul edilmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, içinin rahatlayacağına delalettir.

Kahve falında iş teklifini kabul etmemek herhangi zarara uğramayacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işe kabul edilmemek ele geçen paranın daha da artacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hediye kabul etmemek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında verilen parayı kabul etmemek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir