AnaSayfa / Genel / Kahve falında hediye kabul etmemek

Kahve falında hediye kabul etmemek

Kahve falında hediye kabul etmemek hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, şansının geri döneceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında hediye kabul etmemek gördüyseniz:

  • Geçmiş olayların sizi durdurmasına izin vermeyin.

Kahve falında hediye kabul etmemek verilen bütün emeklerin heba olacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hediyeyi kabul etmemek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında verilen hediyeyi kabul etmemek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında hediye kabul etmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına inanılır.

Kahve falında iş teklifini kabul etmemek kişinin gönlünün ferahlayacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına yorulur.

Kahve falında kabul edilmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında işe kabul edilmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında para kabul etmemek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir