AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak okşamak

Kahve falında bacak okşamak

Kahve falında bacak okşamak çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacak okşamak gördüyseniz:

  • Yeni bir takım ortaklıklara girebilir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında kadın bacağı okşamak geçim derdine düşeceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında bacak okşamak sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, adımlarını daha sağlam atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün başını okşamak ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında bir kızın saçlarını okşamak zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  inanılır.

Kahve falında atı okşamak kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz kedi okşamak maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında birinin yüzünü okşamak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına yorulur.

Kahve falında kadını okşamak tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir