AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kedi okşamak

Kahve falında beyaz kedi okşamak

Kahve falında beyaz kedi okşamak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, ruhunun dinleneceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kedi okşamak gördüyseniz:

  • Söz konusu kimsenin yardımı, çok kısa bir süre içinde size çok gerekli olabilir.

Kahve falında beyaz kedi okşamak yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında kedinin başını okşamak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi okşamak kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kediyi okşamak ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kedi görmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, kafasının rahat olacağına delalettir.

Kahve falında sarı beyaz kedi görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ve gri kedi görmek muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz kedi kesmek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir