AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadını okşamak

Kahve falında kadını okşamak

Kahve falında kadını okşamak keyfinin yerine geleceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, işlerini hafifleteceğine, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kadını okşamak gördüyseniz:

  • Dostlar tarafından sevildiğinizi hissetmek onların yanında olmak size keyif verecek.

Kahve falında bir kadını okşamak aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, huzurlu günlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında kadını okşamak yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın okşamak iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kadının memelerini okşamak büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında kadın bacağı okşamak yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın memesi okşamak sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine inanılır.

Kahve falında el okşamak sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü okşamak iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir