AnaSayfa / Genel / Kahve falında atı okşamak

Kahve falında atı okşamak

Kahve falında atı okşamak onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında atı okşamak gördüyseniz:

  • Zamanı doğru kullanmalısınız.

Kahve falında at okşamak kusursuz bir yaşama kavuşacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında atı okşamak büyük bir zenginlik elde edileceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında atın başını okşamak kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına tabir olunur.

Kahve falında yanağını okşamak attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek başı okşamak biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadını okşamak alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına rivayet eder.

Kahve falında kadının memelerini okşamak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında çene okşamak hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir