AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün başını okşamak

Kahve falında ölünün başını okşamak

Kahve falında ölünün başını okşamak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün başını okşamak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren düzenlemeler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında ölünün başını okşamak gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine delalettir.

Kahve falında köpek başını okşamak çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında yılanın başını okşamak büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında baş okşamak kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atın başını okşamak aileye büyük bir ev alınacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yetim başı okşamak sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına delalettir.

Kahve falında kedinin başını okşamak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin başını okşadığını görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir