AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın bacağı okşamak

Kahve falında kadın bacağı okşamak

Kahve falında kadın bacağı okşamak karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, işlerin iyiye gideceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kadın bacağı okşamak gördüyseniz:

  • Belli bir durum, bazı gelişmeler veya ortaya çıkan durumlar nedeniyle keyfiniz kaçabilir.

Kahve falında kadın bacağı okşamak işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine delalet eder.

Kahve falında bacak okşamak hayatında olumlu değişiklikler olacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının memelerini okşamak ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında bir kadını okşamak hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın okşamak küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına rivayet eder.

Kahve falında kadını okşamak kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında kadın memesi okşamak yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadının bacağını görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir