AnaSayfa / Genel / Kahve falında veresiye alışveriş yapmak

Kahve falında veresiye alışveriş yapmak

Kahve falında veresiye alışveriş yapmak fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında veresiye alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Sözlerini yerine getirmekte zorlanan değil, zorlanmayan kişilere güvenerek hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında veresiye alışveriş yapmak artık hep ileriye ve önüne bakacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına tabir olunur.

Kahve falında veresiye almak karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında veresiye istemek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında veresiye defteri görmek takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle alışveriş yapmak planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında nişan alışverişi yapmak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında yiyecek alışverişi yapmak her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hac alışverişi yapmak hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir