AnaSayfa / Genel / Kahve falında veresiye almak

Kahve falında veresiye almak

Kahve falında veresiye almak hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, başarılarının azalacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında veresiye almak gördüyseniz:

  • Yanlışlarını görseniz bile, diğerlerinin içinde bulundukları durumu anlatmalarına izin vermenizde fayda var.

Kahve falında veresiye alışveriş yapmak her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında veresiye defteri görmek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında veresiye almak toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında veresiye istemek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir