AnaSayfa / Genel / Kahve falında hac alışverişi yapmak

Kahve falında hac alışverişi yapmak

Kahve falında hac alışverişi yapmak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında hac alışverişi yapmak gördüyseniz:

  • Sizin için özel olan bir kişiyle sakin planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında hac alışverişi yapmak bir sebeple borcun gittikçe artacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına işaret eder.

Kahve falında hacda alışveriş yapmak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kredi kartıyla alışveriş yapmak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evlilik alışverişi yapmak hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında bebek için alışveriş yapmak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle alışveriş yapmak insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, kimseye borçlanmayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşla alışveriş yapmak herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında annemle alışveriş yapmak işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir