AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan alışverişi yapmak

Kahve falında nişan alışverişi yapmak

Kahve falında nişan alışverişi yapmak rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, bir bebek sahibi olacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına inanılır.

Kahve falında nişan alışverişi yapmak gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz gerekecek gibi duruyor.

Kahve falında nişan alışverişi yapmak heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişan için alışveriş yapmak girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişan alışverişine gitmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, dertlerin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişan alışverişine çıkmak rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında nişan alışverişi görmek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine alamet eder.

Kahve falında manavdan alışveriş yapmak mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında pazardan alışveriş yapmak Allah’a dua edeceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bakkalda alışveriş yapmak en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir