AnaSayfa / Genel / Kahve falında veresiye defteri görmek

Kahve falında veresiye defteri görmek

Kahve falında veresiye defteri görmek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında veresiye defteri gördüyseniz:

  • Elinize beklediğiniz bir para geçebilir veya bir borcunuzu ödeyebilirsiniz.

Kahve falında veresiye defteri görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına yorulur.

Kahve falında veresiye alışveriş yapmak çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında veresiye istemek borç içinde bir yaşam süreceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına işarettir.

Kahve falında veresiye almak büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında deftere yazı yazdığını görmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına işarettir.

Kahve falında günlük defteri görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı kaplı defter görmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında kara kaplı defter görmek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir