AnaSayfa / Genel / Kahve falında veresiye istemek

Kahve falında veresiye istemek

Kahve falında veresiye istemek birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında veresiye istemek gördüyseniz:

  • Fazla düşünürseniz fırsatları kaçırırsınız.

Kahve falında veresiye istemek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine delalet eder.

Kahve falında veresiye alışveriş yapmak büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında veresiye almak eski enerjisini bulacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında veresiye defteri görmek mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, şansının kötüye gideceğine işarettir.

Kahve falında seni istediklerini görmek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saç kesmek istemek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliden para istemek fesat kimselerin çıkacağına, rahatlığa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeyrek altın istemek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir