AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle alışveriş yapmak

Kahve falında eski sevgiliyle alışveriş yapmak

Kahve falında eski sevgiliyle alışveriş yapmak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da toplum içindeki duruşunuzu düşünerek, hayatınızdaki stresi azaltmanın yollarını bulmalısınız.

Kahve falında eski sevgiliyle alışveriş yapmak zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle alışveriş yapmak kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle zina yapmak aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle kahvaltı yapmak eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak istediği herşeye kavuşacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle banyo yapmak çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliye kahve yapmak gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, uzun bir süre boyunca çekeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir