AnaSayfa / Genel / Kahve falında yiyecek alışverişi yapmak

Kahve falında yiyecek alışverişi yapmak

Kahve falında yiyecek alışverişi yapmak sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, maddi gücünün artacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, malını ve parasını sağlama alacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, bir beladan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yiyecek alışverişi yapmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere sözlerinizin arkasında durabileceğinizi göstermeniz gerekiyor.

Kahve falında yiyecek alışverişi yapmak kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında yiyecek alışveriş yaptığını görmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek alışverişi yapmak dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, hayatının rast gitmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişan için alışveriş yapmak gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, imkânlarının azalacağına tabir olunur.

Kahve falında mağazadan alışveriş yapmak zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşınla alışveriş yapmak kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş biriyle alışveriş yapmak Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gıda alışverişi yapmak hatalarından erken döneceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir