AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak kıllarını aldırmak

Kahve falında bacak kıllarını aldırmak

Kahve falında bacak kıllarını aldırmak şen kahkahalar atacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, sevdikleri ile kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bacak kıllarını aldırmak gördüyseniz:

  • Belli konulardaki pozisyonunuzu etkileyebilecek değişimler sırasıyla yerini almaya başlayabilir.

Kahve falında bacak kılı aldırmak dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacak kıllarını aldırmak işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacağından kan aldırmak masa başı bir işe girileceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına inanılır.

Kahve falında bacaktan kan aldırmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında kıl aldırmak görmek bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücuttan kıl aldırmak kırılan kalplerin barışacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kıllarını aldırmak pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında yüz kılı aldırmak eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir