Kahve falında bacak kılı koparmak

Kahve falında bacak kılı koparmak uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacak kılı koparmak gördüyseniz:

  • Yarın herşeye farklı bakacaksınız.

Kahve falında bacakta uzun kıl görmek kazancının iki kat artacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacakta kıl koparmak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacağından kıl koparmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağında çok kıl görmek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bacağındaki kılları temizlemek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacaklarının kıllarını almak hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine işarettir.

Kahve falında kendi bacaklarını kıllı görmek rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına yorulur.

Kahve falında kendi bacağında kıl görmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, en büyük acılarının dineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top