AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağında çok kıl görmek

Kahve falında bacağında çok kıl görmek

Kahve falında bacağında çok kıl görmek kendi işini kurup başına geçeceğine, hırpalanacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, az çalışarak çok gezeceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, helal lokmalar yiyeceğine, rahat bir hayata adım atılacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına inanılır.

Kahve falında bacağında çok kıl gördüyseniz:

  • Sonra çok sıkıntı çekersiniz.

Kahve falında bacağından kıl almak her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağındaki kılları görmek sorumlulukların azalacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacakta çok kıl görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bacaklarındaki kılları temizlemek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kılsız erkek bacağı görmek bereket ve mutluluk elde edeceğine, başarıları ile konuşulacağına alamet eder.

Kahve falında kılı bacak görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına alamet eder.

Kahve falında bacak kılı almak zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında bacaklarının kıllarını almak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir