AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaktan kıl koparmak

Kahve falında bacaktan kıl koparmak

Kahve falında bacaktan kıl koparmak insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacaktan kıl koparmak gördüyseniz:

  • Pek yakın bir arkadaşınız olmasa da bir tanıdığınızın lüzumsuz konuşmalarla sizi meşgul etmesi olasıdır.

Kahve falında kıllı erkek bacak görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına alamet eder.

Kahve falında bacaktaki kılı temizlemek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bacağında kıl olduğunu görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına delalet etmektedir.

Kahve falında bacak kılı görmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadının bacaklarını kıllı görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında bacak kılı yolmak çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında bacakta kıl görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadının bacağını kıllı görmek büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir