AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak kesilmek

Kahve falında bacak kesilmek

Kahve falında bacak kesilmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına inanılır.

Kahve falında bacak kesilmek gördüyseniz:

  • Problemleri düşünmenin tek başına çözüm getirmeyeceğini bilmelisiniz.

Kahve falında eşinin bacağının kesildiğini görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacağının kesildiğini görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına işarettir.

Kahve falında bacak kesilmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında annenin bacağının kesildiğini görmek bahtın açık olmasına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına yorulur.

Kahve falında bacağın kesildiğini görmek rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, helal kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında bacak kesilmesi görmek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine delalet eder.

Kahve falında bacağının kesileceğini görmek fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin bacaklarının kesildiğini görmek parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir