AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bacaklarının kesildiğini görmek

Kahve falında birinin bacaklarının kesildiğini görmek

Kahve falında birinin bacaklarının kesildiğini görmek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, maddi güç sahibi olacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin bacaklarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı yalanlarla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında bacağının kesilmesini görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının bacağının kesildiğini görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına işaret eder.

Kahve falında insanın bacağının kesildiğini görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında birinin bacağının kesildiğini görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının bacağının kesildiğini görmek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine delalet eder.

Kahve falında annenin bacağının kesildiğini görmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine tabir olunur.

Kahve falında bacağı kesilmek hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yakınının bacağının kesildiğini görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir