AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin bacağının kesildiğini görmek

Kahve falında eşinin bacağının kesildiğini görmek

Kahve falında eşinin bacağının kesildiğini görmek arif kimselerden sayılacağına, kendi işinin başına geçeceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine inanılır.

Kahve falında eşinin bacağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Pek çok olay, konu veya insan sizi heyecanlandırıyor veya merak uyandırıyor olabilir.

Kahve falında eşinin bacağının kesildiğini görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında insanın bacağının kesildiğini görmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, ticaretinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacağının kesildiğini görmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına rivayet eder.

Kahve falında bacak kesilmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakınının bacağının kesildiğini görmek hasretin biteceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağı kesilmek çok zor günler geçireceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacağının kesileceğini görmek çok iyi mevkilere geleceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşinin bacağının kesildiğini görmek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir