AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağının kesildiğini görmek

Kahve falında bacağının kesildiğini görmek

Kahve falında bacağının kesildiğini görmek kazancının eksilmeyeceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bacağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizin çizdiğiniz programa uyma ya da uymama eğilimini hafife veya çok ciddiye alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yakınının bacağının kesildiğini görmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, mesleğinde uzmanlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin bacağının kesildiğini görmek az çalışarak çok gezeceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında bacakları kesilmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağın kesilmesini görmek acı veren durumların vuku bulacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında kardeşinin bacağının kesildiğini görmek sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin bacağının kesildiğini görmek pişmanlığa, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında bacağın kesildiğini görmek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağının kesilmesini görmek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir