AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağın kesildiğini görmek

Kahve falında bacağın kesildiğini görmek

Kahve falında bacağın kesildiğini görmek bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında bacağın kesildiğini gördüyseniz:

  • Doğru taktiklerle ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında bacağının kesildiğini görmek işinde zarar edeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına delalettir.

Kahve falında eşinin bacağının kesildiğini görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, masrafların altında kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin bacaklarının kesildiğini görmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacaklarının kesildiğini görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının bacağının kesildiğini görmek ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında bacak kesilmesi görmek fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında yakınının bacağının kesildiğini görmek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının bacaklarının kesildiğini görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir