AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak kesilmesi görmek

Kahve falında bacak kesilmesi görmek

Kahve falında bacak kesilmesi görmek geride bırakacağına, hayırlı bir haber alınacağına, amaçlarına ulaşmaya, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında bacak kesilmesi gördüyseniz:

  • İşlerinizin bir kısmı için arkadaşlarınızdan yardım isteyebilirsiniz.

Kahve falında birinin bacağının kesildiğini görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bacaklarını kesildiğini görmek başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacağının kesildiğini görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacağının kesilmesini görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında yakınının bacağının kesildiğini görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacak kesilmek elindekileri kaybedeceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında insanın bacağının kesildiğini görmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağının kesileceğini görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir