AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağının kesileceğini görmek

Kahve falında bacağının kesileceğini görmek

Kahve falında bacağının kesileceğini görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına delalettir.

Kahve falında bacağının kesileceğini gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızı eleştiren bir kişi sizi sinirlendirebilir.

Kahve falında arkadaşının bacağının kesildiğini görmek işinin ehli durumuna geleceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının bacaklarının kesildiğini görmek ilişkiye huzurun geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacak kesilmek anlaşmazlıklara düşeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına yorulur.

Kahve falında bacaklarını kesildiğini görmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, iyi habere işaret eder.

Kahve falında bacaklarının kesildiğini görmek kişinin kafasının rahat edeceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bacağının kesilmesini görmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insanın bacağının kesildiğini görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine işarettir.

Kahve falında yakınının bacağının kesildiğini görmek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, amaçlarını yerine getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir