AnaSayfa / Genel / Kahve falında valiz yapmak

Kahve falında valiz yapmak

Kahve falında valiz yapmak hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında valiz yapmak gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri öğrenmeden tepki vermemelisiniz.

Kahve falında valiz yapmak hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine delalettir.

Kahve falında valizle yolculuk yapmak şansının kendinden yana olacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında elbiseleri valize koymak hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında valizde para görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında küçük valiz görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Kahve falında pembe valiz görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine işarettir.

Kahve falında valiz toplayan birini görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında valiz alıp gitmek rahatsızlık vereceğine, kolaylıklara kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir