AnaSayfa / Genel / Kahve falında valiz taşıyan birini görmek

Kahve falında valiz taşıyan birini görmek

Kahve falında valiz taşıyan birini görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, müjdeli haberle geleceğine, istediği herşeye kavuşacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, istediklerini elde edeceğine, yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında valiz taşıyan birini gördüyseniz:

  • Bazı şikayetlerinizden kurtuluyorsunuz.

Kahve falında valiz taşıyan birini görmek ruhunun dinleneceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına inanılır.

Kahve falında birçok valiz görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında dolu valiz görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine işaret eder.

Kahve falında yeni valiz görmek işinde dar boğaza gireceğine, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine inanılır.

Kahve falında valiz dolusu para görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi valiz görmek zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına yorulur.

Kahve falında siyah boş valiz görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, garanti olacak bir yer edineceğine işaret eder.

Kahve falında tozlu valiz görmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir