AnaSayfa / Genel / Kahve falında valize ayakkabı koymak

Kahve falında valize ayakkabı koymak

Kahve falında valize ayakkabı koymak mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında valize ayakkabı koymak gördüyseniz:

  • Maddi konularda sular ısınıyor olabilir.

Kahve falında valize ayakkabı koymak dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine işaret eder.

Kahve falında elbiseleri valize koymak başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, işlerin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşyaları valize koymak sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, gün yüzü görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında valize çamaşır koymak dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında valize eşya koymak aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine delalettir.

Kahve falında valize elbise koymak aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabıyı kapıya koymak onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabıya para koymak zor günlerini arkasında bırakacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir