AnaSayfa / Genel / Kahve falında valiz taşıdığını görmek

Kahve falında valiz taşıdığını görmek

Kahve falında valiz taşıdığını görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında valiz taşıdığını gördüyseniz:

  • Tanıştığınız yakın bir dostunuzun eğitim ile ilgili sorunlarını birlikte çözmek için hareket edebilirsiniz.

Kahve falında başkasının valiz taşıdığını görmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında valiz taşıdığını görmek alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine rivayet eder.

Kahve falında süt taşıdığını görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında halı taşıdığını görmek düşmanların barışacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında pirinç taşıdığını görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında taşıt kullanmak yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına delalettir.

Kahve falında sırtında insan taşıdığını görmek huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında et taşıdığını görmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir