AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı taşıdığını görmek

Kahve falında halı taşıdığını görmek

Kahve falında halı taşıdığını görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halı taşıdığını gördüyseniz:

  • En kötüyü düşünmek yerine daha olumlu yaklaşmalısınız.

Kahve falında halı taşıdığını görmek sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü taşıdığını görmek kendi işini kuracağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye işarettir.

Kahve falında pirinç taşıdığını görmek konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına delalet eder.

Kahve falında taşıt almak tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ağır çanta taşıdığını görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabanın ev taşıdığını görmek hayırlı bir döneme girileceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına işarettir.

Kahve falında ölü taşıdığını görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının valiz taşıdığını görmek endişelerin son bulacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir