AnaSayfa / Genel / Kahve falında et taşıdığını görmek

Kahve falında et taşıdığını görmek

Kahve falında et taşıdığını görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, huzura kavuşacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, çok yoğun çalışacağına yorulur.

Kahve falında et taşıdığını gördüyseniz:

  • Bazı jest ya da yardım beklentiniz olabilir.

Kahve falında et taşıdığını görmek hasret içinde kalacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine alamet eder.

Kahve falında cenaze taşıdığını görmek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında birinin evini taşıdığını görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında sırtında yük taşıdığını görmek daha temkinli ve garantici olacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek taşıdığını görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, yıkılacağına, üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında tahta taşıdığını görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına inanılır.

Kahve falında kum taşıdığını görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü taşıdığını görmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir