AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt taşıdığını görmek

Kahve falında süt taşıdığını görmek

Kahve falında süt taşıdığını görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, her şeyin ters gideceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına tabir olunur.

Kahve falında süt taşıdığını gördüyseniz:

  • Gergin hissedebilirsiniz.

Kahve falında süt taşıdığını görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında toprak taşıdığını görmek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine işarettir.

Kahve falında kuran taşıdığını görmek mutluluk dolu haberler alacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü taşıdığını görmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, de elinin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında tahta taşıdığını görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına inanılır.

Kahve falında kuranı kerim taşıdığını görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında sırtında birini taşıdığını görmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında motorlu taşıt görmek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir