AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında insan taşıdığını görmek

Kahve falında sırtında insan taşıdığını görmek

Kahve falında sırtında insan taşıdığını görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında insan taşıdığını gördüyseniz:

  • Tesadüf gibi görünen olayların ilişkileriniz veya uzun vadeli planlarınız üzerinde etkisi olabilir.

Kahve falında sırtında insan taşıdığını görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birini sırtında taşıdığını görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, kudret sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin seni sırtında taşıdığını görmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunu sırtında taşıdığını görmek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini sırtında taşıdığını görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında annesini sırtında taşıdığını görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında birini taşıdığını görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, oldukça büyük başarılara işaret eder.

Kahve falında sırtında yük taşıdığını görmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir