AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının valiz taşıdığını görmek

Kahve falında başkasının valiz taşıdığını görmek

Kahve falında başkasının valiz taşıdığını görmek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, onları okula göndereceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının valiz taşıdığını gördüyseniz:

  • Aşırı hırslı olmanız duygusal anlamda işlerin kontrolden çıkmasına neden olabilir.

Kahve falında başkasının valiz taşıdığını görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında valiz taşıdığını görmek ev sahibi olacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında sırtında insan taşıdığını görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç taşıdığını görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında sırtında birini taşıdığını görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında okul taşıtı görmek hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında silah taşıdığını görmek içine kapanacağına, imkanlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında taşıta binmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir