AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç taşıdığını görmek

Kahve falında pirinç taşıdığını görmek

Kahve falında pirinç taşıdığını görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında pirinç taşıdığını gördüyseniz:

  • Halledilmesi gereken işleri, söylenerek veya sinirlenerek halledemez, sorunları çözemezsiniz.

Kahve falında pirinç taşıdığını görmek fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kömür taşıdığını görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine inanılır.

Kahve falında başkasının valiz taşıdığını görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süt taşıdığını görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi tabutunu taşıdığını görmek evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına delalettir.

Kahve falında kucağında bebek taşıdığını görmek kısmetin ve talihin açılacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında un çuvalı taşıdığını görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına delalettir.

Kahve falında valiz taşıdığını görmek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir