AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşıt kullanmak

Kahve falında taşıt kullanmak

Kahve falında taşıt kullanmak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, kar elde edileceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına inanılır.

Kahve falında taşıt kullanmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler veya meslektaşlarınız sizden gelecek önerileri bekliyor olabilirler.

Kahve falında taşıt kullanmak zamanının boşa gideceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında birini taşıdığını görmek işlerin iyiye gideceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdiven taşıdığını görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında kömür taşıdığını görmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bavul taşıdığını görmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, çok başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında halı taşıdığını görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıçak taşıdığını görmek işsizseniz işe gireceğinize, problemlerle baş etmekte zorlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin seni sırtında taşıdığını görmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir