AnaSayfa / Genel / Kahve falında vakfeye durmak

Kahve falında vakfeye durmak

Kahve falında vakfeye durmak verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, insan sevindireceğine, dua alacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında vakfeye durmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda sezgilerinize göre hareket edebilirsiniz.

Kahve falında vakfeye durmak inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ipin üzerinde durmak iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, önünü açacağına işarettir.

Kahve falında kambur durmak şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına işaret eder.

Kahve falında uçurumun kenarında durmak hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında suda durmak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saatinin durduğunu görmek Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, büyük bir özgüven kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdiven üstünde durmak işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına delalet eder.

Kahve falında mezar başında durmak rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir