AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda durmak

Kahve falında suda durmak

Kahve falında suda durmak onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına rivayet eder.

Kahve falında suda durmak gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı, sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.

Kahve falında suda durmak birçok iş fırsatı yakalanacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hazırolda durmak kinin ve nefretin son bulacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde su üstünde durmak iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında cenaze namazına durmak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek binada durmak eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumun kenarında durmak meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı ağzında durmak net bir bakış açısı kazanacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında caminin kapısında durmak vefalı bir insan olacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir